Bulgaria
In perioada 24-28 octombrie 2022 a avut loc activitatea de tip job-shadowing in cadrul proiectului Erasmus+ Blend Tap-Swipe-Pinch, in Veliko Tarnovo, Bulgaria. La activitate au participat doi profesori (doamna Silvia Mares si doamna Camelia Codreanu) si trei elevi de gimnaziu (Dumitrescu Andrada, Buzaianu Maria si Cotelea Laura), insotiti de doamna Carmen Edu (personal auxiliar). Institutia gazda a fost Scoala Emilian Stanev
Timp de cinci zile, am asistat la ore de engleză, istorie şi matematică în cadrul cărora s-au utilizat platformele educaţionale “Blooket” , “Kahoot”, „Learningapps”, „Mozaweb” si “Quizziz”, „Mentimeter”, „Quizlet”.
In cadrul orelor de curs se utilizează manualul electronic şi tabla inteligentă interactivă.
• Am participat la ora de engleză, unde am folosit site-ul “MyEnglishLab”: pe aceasta platforma am pus verbele corespunzătoare în casete, pentru ca propoziția să aibă sens.
• De asemenea, ne-am jucat pe “Blocket”, realizând un test în engleză despre Halloween.
• Ora de informatică ne-am petrecut-o distrându-ne cu un robot inteligent ce putea să vorbească multe limbi şi să realizeze o mulțime de comenzi.

Turcia
În perioada 24-28 octombrie 2022 a avut loc activitatea de tip job-shadowing in cadrul proiectului Erasmus+ Blend Tap-Swipe-Pinch, in Mersin, Turcia. La activitate au participat doi profesori (prof. Maria Mirică si prof. Constantin Anda) si trei elevi de primar+gimnaziu (Andrei Sophia, Radu Rebecca, Pîrvan Anisia), insotiti de doamna Carmen Tudor (personal auxiliar). Institutia gazda a fost Mersin Lisan Fen Koleji.

Spania
În perioada 24-28 octombrie 2022 a avut loc activitatea de tip job-shadowing in cadrul proiectului Erasmus+ Blend Tap-Swipe-Pinch, in Mersin, Turcia. La activitate au participat doi profesori (prof. Luciana Cristea si prof. Elena Dragomir) si trei elevi de liceu (Ciobanu Ștefania, Pătru Eduard si Cismaru Fabiola), insotiti de domnul Andrei Gheorghe (personal auxiliar). Institutia gazda a fost IES Principe de Asturias.