VOICU NATAȘA ELENA
MOLAC RAREȘ MIHAI
NEACȘU DENIS ȘTEFAN
VOICU NATAȘA-ELENA, elevă în clasa a XI-a D, specializarea matematică- informatică, a obținut locul I la etapa județeană a Concursului Național “Made for Europe”, prezentând unul dintre rezultatele proiectului Erasmus+ KA102 VET nr. 2022-1-RO01-KA121-000058526 “Creative Class and Learning” – biblioteca virtuală “MyBooX”.
NATAŞA va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.
 
MOLAC RAREȘ MIHAI, elev în clasa a VIII-a C, a obținut premiul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Cross.
RAREȘ va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională a ONSS. Succesul lui este suma eforturilor mici, depuse zilnic.

NEACȘU DENIS ȘTEFAN, elev în clasa a X-a F, profil real, specializarea științe ale naturii (bilingv engleză) a obținut locul I la etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ENGLEZĂ și va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.

RUSU BIANCA
RUSU BIANCA , elevă în clasa a XII-a B, profil pedagogic, specializarea învățător-educatoare, și-a implantat în structura personalității convingerea că strădania depusă este o contribuție neprețuită la afirmarea propriilor valori, remarcându-se an de an în cadrul olimpiadelor la care a participat:
– clasa a X-a, mențiune la Olimpiada de Pedagogie-Psihologie-etapa Națională 2022
– clasa a XI-a, premiul al II-lea la Olimpiada de Pedagogie-Psihologie-etapa Națională 2023
– clasa a XII-a, premiul I la Olimpiada Județeană – Discipline Socio-Umane.
Bianca va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională la disciplina Psihologie.
SĂLIȘTEANU GABRIEL

SĂLIȘTEANU GABRIEL, elev în clasa a XI-a F, profil real, specializarea științe ale naturii (bilingv engleză), a obținut locul I la Olimpiada Județeană – Discipline Socio-Umane, disciplina Logică, Argumentare și Comunicare și va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională. Această performanță a fost obținută prin perseverență, prin muncă, dar și prin vocație.

CIOBANU ȘTEFANIA

CIOBANU ȘTEFANIA este eleva la clasa a XII-a C, profil umanist, specializarea filologie (bilingv engleză). Reprezintă un model de perseverență, responsabilitate și manifestă încredere deplină în puterea educației de a schimba lumea. Anul trecut a obtinut PREMIUL SPECIAL la etapa națională a Olimpiadei de Istorie. Anul acesta ȘTEFANIA a obtinut premiul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Istorie siva reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.

PĂUNESCU ANDREEA
IONASCU CĂLIN
BARBU MIRUNA

PĂUNESCU ANDREEA-CRISTINA, elevă în clasa a X-a C, profil umanist, specializarea filologie (bilingv engleză), a obținut premiul I la etapa județeană a Olimpiadei ,,Lectura ca abilitate de viață” și va participa la etapa națională.
Pe Andreea o recomandă ambiția și determinarea de a-și depăși propriul potențial. Este ceea ce a motivat-o să exploreze constant domenii variate pentru a se dezvolta, să caute soluții pentru gestionarea emoțiilor, să își exerseze gândirea critică și creativă.

IONASCU CĂLIN, elev în clasa a X-a D, profil real, specializarea matematică-informatică ne-a bucurat din nou cu rezultatul obținut la Olimpiada Națională de Fizică, etapa județeană. Ca și în anii trecuți, anul acesta Călin va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională. Este pasionat de ceea ce face și a construit o relație deosebită, bazata pe încredere, cu profesorul care îl îndrumă cu atâta profesionalism.

BARBU MIRUNA este eleva la clasa a XI-a C, profil umanist, specializarea filologie (bilingv engleză). MIRUNA a obtinut premiul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Istorie și va reprezenta județul Dâmbovița la etapa națională.